logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Welkom bij Autohuys Rhenen

Wij zijn een middelgroot autobedrijf in het midden van het land in een bosrijke omgeving gelegen. Onze specialisatie zijn auto's in het hogere en luxe segment waaronder Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen en Volvo.

Onze intentie is om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn en u te begeleiden van begin tot het eind om zo een jarenlange vertrouwensband op te bouwen met elkaar. De koffie of thee staat klaar in onze prachtige showroom.

2011

Ervaring sinds

Sinds 2011 zijn wij als familiebedrijf gestart

120

Auto’s op voorraad

Altijd een ruime voorraad aan jong gebruikte occasions

9,2

Klanttevredenheid

Kwaliteit in de breedste zin van het woord. De klant staat bij ons op één.

Welkom bij Autohuys Rhenen

Autohuys Rhenen B.V. is sinds juli 2011 actief met het verkopen van jonge gebruikte occasions die afkomstig zijn van particulieren, banken, leasemaatschappijen en merkdealers. Elke auto die wij kopen wordt aan een inspectie onderworpen om er zeker van te zijn dat wij een goede en betrouwbare auto aan u afleveren waar u nog jarenlang plezier van hebt.

U bent altijd welkom voor een gezellig praatje, vers gezet bakje koffie, alles geheel vrijblijvend. Wij zijn geen fabriek waar auto's verkocht worden, maar verkopen beleving wat bij u als klant past voor een zeer scherpe prijs.

Wij heten u van harte welkom aan de Autoweg 4 in Rhenen.

Met vriendelijke groeten,

Harry Vos & Diederick Vos

man
Morgen Internet - Zorgeloos website